Receptionen: 08-771 70 50
Sms: 0735-108 101

Intensivkurs för B-Körkort

Väljer du att ta körkortet med en intensivkurs spar du oftast både tid och pengar. Det är nämligen så att om man gör något väldigt frekvent och intensivt lär man sig oftast fortare.

Väljer du att ta körkortet med en intensivkurs spar du oftast både tid och pengar. Det är nämligen så att om man gör något väldigt frekvent och intensivt lär man sig oftast fortare. För dig med lite förkunskaper inom bilkörning kan vi göra upp en planering med kör- och teoriprov. Mellan körlektionerna så är det viktigt att du läser på internetbaserade teoritester som man kan handla här hos oss. Det bästa sättet att vara aktiv är genom att vara noga och träna mycket på den teoretiska delen. Det underlättar enormt mycket för din egen del att ha god teoretisk kunskap att relatera till när du genomgår de praktiska körlektionerna. Du får då så stor nytta som möjligt av övningskörningen. På så sett blir intensivkursen för B-körkort så effektivt som möjligt för dig.

När man kör intensivkurs kan antal körlektioner man behöver variera, det är naturligtvis är väldigt individuellt. Om man behöver boka fler lektioner än du från början har bokat in, så försöker vi hinna med det innan din uppkörning sker hos Trafikverket i Farsta. Det positiva är att uppkörningsområdet ligger endast 5 minuters resväg härifrån.

Kontakta oss för att se när nästa intensivkurs är tillgänglig.

kontakta oss