Receptionen: 08-771 70 50
Sms: 0735-108 101

Utbud

Hos Trångsunds Trafikskola får du hjälp med allt vad det innebär att ta B-körkort med manuell växellåda eller automat. Kurser i den obligatoriska handledarutbildningen och Riskettan håller vi här i trafikskolans utbildningssal på Hammartorpsvägen 3 i Trångsund.

Vi finns med dig hela vägen oavsett om du vill ta alla dina lektioner hos oss eller bara behöver lite extra stöd och gör den mesta övningskörningen privat. Läs mer om våra olika tjänster här till höger.

Prova På lektion

För att få börja övningsköra oavsett om det är här på trafikskolan eller hemma behöver du börja med att göra ett syntest och ansöka om ett körkortstillstånd.

Läs mer

Handledarkurs – Introduktionsutbildning

På Trångsunds Trafikskola erbjuder vi regelbundna handledarkurser i vår lokal på Hammartorpsvägen 3. Under kurstillfället, som är ca 3 timmar tar vi en liten paus och bjuder då på fika med lättare tilltugg.

Läs mer

Körlektioner – Övningskörning

Att ha möjlighet att mängdträna hemma är väldigt fördelaktigt både ekonomiskt och tidsmässigt. Viktigt att tänka på är att dina handledare många gånger gör moment av ren rutin eller reflex och missar att gå igenom detta med dig.

Läs mer

Riskutbildning B-körkort

En teoretisk utbildning som handlar om alkohol och andra droger, trötthet, riskmedvetenhet och riskfyllda beteenden i övrigt. Utbildningen tar plats i vår fräscha lokal i Trångsund.

Läs mer

Intensivkurs för B-Körkort

Väljer du att ta körkortet med en intensivkurs spar du oftast både tid och pengar. Det är nämligen så att om man gör något väldigt frekvent och intensivt lär man sig oftast fortare.

Läs mer