Receptionen: 08-771 70 50
Sms: 0735-108 101

Prova På lektion

För att få börja övningsköra oavsett om det är här på trafikskolan eller hemma behöver du börja med att göra ett syntest och ansöka om ett körkortstillstånd.

Bästa sättet att ta reda på om du ska välja oss som din körskola är att boka in en provlektion hos oss. Det är viktigt att du trivs med oss som skola och framförallt din körskollärare. För att lära sig att manövrera en bil behövs god kommunikation och förtroende. Det måste alltså med andra ord kännas avslappnat i kupén och du ska känna dig trygg med den du övar med.

För att få börja övningsköra oavsett om det är här på trafikskolan eller hemma behöver du börja med att göra ett syntest och ansöka om ett körkortstillstånd. Tänk på att vara ute i god tid då Transportstyrelsen vissa säsonger kan ha långa handläggningstider. Snabbast går det att söka körkortstillståndet hos Transportstyrelsens e-tjänst.

För att kunna ta del av erbjudandet om en testlektion behöver du skriva in dig som elev på körskolan. Ska du samtidigt göra en bokningsförfråga om “Prova-på-lektion” använd knappen nedan. Vill du göra bokning senare kan du ändå redan nu skriva in dig hos oss via vårt elev-formulär här –>. Detta erbjudande gäller endast nya elever som inte tidigare kört med oss.